Conestoga Karate
Authentic Japanese Budo Training

Christmas Break 2019 Schedule:


Monday 23-Dec-2019 we are having a movie night:

  6:30 pm - 8:00 pm

  $2 per person

  Everyone is welcome even if they are not students.

  Parents, drop the kids off and have the night off, get extra last minute shopping done, have a nice quiet meal, ...

  Pizza and Popcorn will be provided. Make sure we're aware of any allergies and food restrictions, We will do our best to accommodate.

  Please wear comfortable clothes, not your gi. Many students wear their pj's.

  Bring a pillow and blanket too if you like. The dojo floor will have all the mats down, but it can still get chilly.


Kinders:

  Last Kinder class of the year will be on Thursday 19-Dec-2019 

  First Kinder class after Christmas will be on Tuesday 7-Jan-2020


Regular:

  Last class of the year will be on Saturday 21-Dec-2019

  First class after Christmas will be on Monday 6-Jan-2020



  All account dues dates will be pushed forward 14 days.



Class Schedule - Effective on Sept 16th, 2019

Please note that dojo is closed on statutory holidays and Halloween unless otherwise posted.

For bad weather cancellations please stay tuned to our facebook page.

For schedule changes and special events please sign up for our Newsletter

 Class Monday TuesdayWednesday Thursday Friday Saturday
Kinder Karate
Children 3 - 6 years
(all belts)
guardian must be present in dojo

  6 pm - 6:30 pm
(30 minutes)

6 pm - 6:30 pm
(30 minutes)
Karate-Do
Family Karate /
Beginners
(White to Purple)
(all ages)
 6:15 pm - 7:15 pm
(1 hour)
 6:15 pm - 7:15 pm
(1 hour)
 6:15 pm - 7:15 pm
(1 hour)
Karate-Do
Advanced
(Green and up)
(all ages)
 7:30 pm - 8:30 pm
(1 hour)
 7:30 pm - 8:30 pm
(1 hour)
 7:30 pm - 8:30 pm
(1 hour)
  Karate-Do
Advanced
(Brown Black and up)
(all ages)

7:30 pm - 9 pm
(1.5 hours)

 7:30 pm - 9 pm
(1.5 hours)
Black Belt Club
(see below)

 8 pm - 9 pm
(1 hour)
(starting Sept 9)
Karate-Do
(All Belts)
(No Kinders)
 11 am - 12 pm
(1 hour)
Iaido
6 pm - 6:30 pm
(30 minutes)
(all ages)


  7 pm - 7:30 pm
(30 minutes)
(adults only)
Jujitsu
 7:30 pm - 8 pm
(30 minutes)
(adults only)
Karate-Do
Kata only
(All Belts)
  8 pm - 9 pm
(1 hour)
(adults only)
Zumba 6 pm - 7 pm
(adults only)
(starting Sept 18)

Black Belt Club:

Note: While it is not a requirement to attend Black Belt Club to attend any or all of the supported tournaments, it is mandatory for all those attending Black Belt Club to attend all of the tournaments we support. Students who fail to attend the tournaments without an appropriate excuse will be asked to leave Black Belt Club. Black Belt Club starts once school starts and runs until school ends. Black Belt Club does run through the summer months.